Wisata

News Scroll

Favourite

Event

Culture

Gallery


  Eğer bir Traffic Rider oyuncusuysanız oyunda paranın size ne kadar lazım olduğunu biliyorsunuzdur. Yeni ve kaliteli arabalar, tamir masrafları renkler ve diğer gerekli olan oyun içi özelliklerden faydalanmak için elbette ki paranızın olması gerekiyor. Göreviniz ise motorunuzu değişik mekanlarda sürmek, en hızlı ve en hatasız şekilde giderek para kazanıp yeni maceralara atılmaktır.


BOYUT: 178MB

Yukarıdaki butona tıklayarak hileyi virüssüz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Eğer yükleme sırasında bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen yorumlar kısmından bize bildiriniz. Hilenin kurulum aşamaları aşağıdadır.

HİLENİN KURULUMU

Yukarıdaki butondan hile dosyasını android cihazınıza indirin ve hileyi kurun. Hileli Mod'u kurduktan sonra oyuna giriş yapın ve daha kazançlı oyununuzun keyfini sürün. İyi oyunlar dileriz.

OYUNDAN GÖRÜNTÜLER




Not: Eğer diğer hilelerden haberdar olmak isterseniz sitemizi sık kullanılanlarınıza ekleyebilirsiniz ve ya Hilecimahallesi'ni sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz. Hileyi arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.


«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply