Wisata

News Scroll

Favourite

Event

Culture

Gallery


    FarmVille oyununun oyuncusuysanız anahtarların oyunda ne kadar gerekli olduğunu biliyorsunuzdur. Anahtarı kazanmak çok zor, bu yüzden satın almanız gerekiyor. Bende sizler için anahtar hileli FarmVille modunu paylaşıyorum. Bu hile sayesinde oyunda anahtar sorununuz ortadan tamamen kalkacak. FarmVille 2 oyunundaki amacınız tarım, hayvancılık gibi işlerle uğraşıp çiftliğinizi geliştirip büyüterek seviyenizi arttırmak. Seviyeniz arttıkça rakiplerinizin önüne geçeceksiniz.


Yukarıdaki butona tıklayarak hileyi virüssüz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Eğer yükleme sırasında bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen yorumlar kısmından bize bildiriniz. Hilenin kurulum aşamaları aşağıdadır.

HİLENİN KURULUMU
İlk önce yukarıdaki butondan hileyi indirelim. FarmVille 2 v4.6.801 Mod Apk dosyasını indirdikten sonra hileyi kurun. Daha sonra FarmVille 2 Köy Kaçamağı oyununa giriş yapın. Oyuna girdikten sonra anahtar miktarındaki artışı göreceksiniz. İyi oyunlar dileriz.

Not: Eğer diğer hilelerden haberdar olmak isterseniz sitemizi sık kullanılanlarınıza ekleyebilirsiniz ve ya Hilecimahallesi'ni sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz. Hileyi arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply