Wisata

News Scroll

Favourite

Event

Culture

Gallery


  Clash of Clans oyuncusuysanız ve daha fazla para ihtiyacınız varsa bu android para hilesini indirerek rakiplerinizin önüne geçme şansı yakalayabilirsiniz. Tamamen virüssüz ve kolay kurulumlu olan Clash of Clans para hilesi ile köyünüzü geliştirip oyunda daha iyi yerlere gelebilirsiniz.


Yukarıdaki butona tıklayarak hilemizi sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Eğer indirme linkinde bir sorun fark ederseniz yorum atabilirsiniz.

HİLENİN KURULUMU

 İlk önce dosyayı indirin. Daha sonra oyunu yani Clash of Clansı telefonunuzdan silin. Bu hilenin uygulanabilmesi için zorunludur. Eğer oyunu silmezseniz hile çalışmaz. Oyunu sildikten sonra apk indirin. Daha sonra interneti açıp oyuna giriş yapın. Oyunu açtıktan 1 dakika sonra Oturum Açılamadı hatası alacaksınız. Tekrar deneye tıklayın. Bidaha olmayacaktır. Bu işlemi defalarca (10-12) defa kadar tekrarlayın. Bunun sonrasında İçerik İndiriliyor yazısını göreceksiniz. Yeşil bar tamamen dolduktan sonra oyun yeniden başlayacak bu süreçte hiç bir şeye dokunmadan sadece oyunun açılmasını bekliyoruz. Artık paralarınızı dilediğiniz yerde dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. 

Eğer hile sizin telefonunuzda çalışmadıysa arkadaşlarınızın telefonunda da deneyin. Her telefonda hile olmayabiliyor. İyi oyunlar.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
This is the last post.

Hiç yorum yok:

Leave a Reply