Wisata

News Scroll

Favourite

Event

Culture

Gallery



  Eğer bir Hungry Shark Evolution oyuncusuysanız ve daha çok balina açıp oyunun tadını fazlasıyla çıkartmak istiyorsanız bu hile tam size göre. Hungry Shark Evolution hilesini rahatça indirip hilenin tadına varın. Hungy Shark Evolution, Google Play Store'da en popüler oyunlardan bir tanesi ve toplam indirilmesi 3.7 milyondan daha fazla. Hungry Shark oyunundaki temel göreviniz okyanusta avlarınızı avlayarak para kazanmak ve ilerlemek. İnsanları ve diğer küçük balıkları yerken karşınıza çıkan engelleri atlatmanız gerekiyor. Ne kadar çok para, o kadar çok eğlence.



Yukarıdaki butona tıklayarak hileyi virüssüz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Eğer yükleme sırasında bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen yorumlar kısmından bize bildiriniz. Hilenin kurulum aşamaları aşağıdadır.

HİLENİN KURULUMU

İlk önce Hungry Shark Evolution V3.9.0 Apk Modu dosyasını telefonunuza ve ya tabletinize indirip kurun. Daha sonra Hungry Shark Evolution oyununa giriş yapın. Zaten hilenin nasıl işe yaradığını paraya bakınca anlayacaksınız. Elmas hilesi için de aynı işlemler geçerlidir. İyi oyunlar dileriz.

Not: Eğer diğer hilelerden haberdar olmak isterseniz sitemizi sık kullanılanlarınıza ekleyebilirsiniz ve ya Hilecimahallesi'ni sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz. Hileyi arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply