Wisata

News Scroll

Favourite

Event

Culture

Gallery

 
  Eğer bir Ski Safari oyuncusuysanız diğer oyuncuların önüne geçmeniz bu hileyle çok kolaylaşacak. Tamamen gerçek bu oyun hilesi ile Ski Safari oyununda sınırsız paraya sahip olacaksınız. Ski Safari oyunundaki amacınız sizin kontrolünüzde olan kayakla karlı zeminde olabildiğince uzak mesafeye gitmektir. Oyun içerisinde para kazanmak oldukça zor olduğu için bu hileye sahip olduğunuzda bu sıkıntıdan kurtulup rahatça oyunu oynayabileceksiniz. Ücretli (2.00) olan bu oyun indirilmesi gereken oyunlardan da bir tanesi.



Yukarıdaki butondan hilemizi indirebilirsiniz. Eğer indirme esnasında bir sorun olursa lütfen yorumlar kısmından bize bildiriniz. Hilenin kurulumu aşağıdadır.

HİLENİN KURULUMU

  İlk önce hilemizi indirip kuralım. Hilenin kurulumu zaten kolaydır rahatlıkla yapabilirsiniz. Daha sonra oyunumuza giriş yapın. Oyuna giriş yaptığınızda paranızın miktarını göreceksiniz. Sınırsız paranızla iyi oyunlar dileriz. Diğer hilelerden haberdar olmak için sitemizi sık kullanılanlara ekleyebilir ya da bizi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply